Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 18:27

Λευτέρης Αδριανός: Επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι και εμφανίσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Λευτέρης Αδριανός, έπειτα από τις 2 μεγάλες του επιτυχίες "Όλα σου τα δώσε ο θεός" και "Κράτησα" σε στίχους Αργυρίου Γιάννη και μουσική Λευτέρη Αδριανού που αγαπήθηκαν από το πρώτο και όλας άκουσμα , ετοιμάζει νέες κινήσεις .
 
Ο Νεαρός τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Prova Live στα Ιωάννινα με απόλυτη επιτυχία  και  μπήκε δυναμικά στο studio για την αναζήτηση νέων κομματιών που θα μας παρουσιάσει σε λίγο καιρό θα αφήσουν το αποτύπωμα τους στην ελληνική δισκογραφία. .  
 
Ο Λευτέρης Ανδριανός από τα μέσα του Οκτώβριου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε ένα νυχτερινό κέντρο που έχει την δική του ιστορία στην Πάτρα  στο ΧΑΡΑΜΑ χειμερινόν , ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές και κουβέντες για εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας .  
Ακούστε ΕΔΩ την τελευταία του κυκλοφορία : 
 
 
Διαβάστηκε 1848 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.