Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:31

Μεγάλη συγκέντρωση του Τάκη Λουκόπουλου στον Γαλατά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και στελέχη της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ καλωσόρισαν τους πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά.

Ο Τάκης Λουκόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας για την παρουσία τους όλους όσους βρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε στους στόχους του για την Δημοτική Κοινότητα Γαλατά.

Εστίασε στα προβλήματα της περιοχής την έλλειψη υποδομών και οδοφωτισμού, την υγεία και τον πρωτογενή τομέα , έδωσε ξεκάθαρη απάντηση και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεση λύση στο ζήτημα των αλόγων που τα ταλανίζει επί σειρά ετών την περιοχή!

Τέλος ,ο κύριος Λουκόπουλος αφού άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής τόνισε :’’ Θα είμαι δίπλα σε όλους χωρίς εξαίρεση στον ελεύθερο επαγγελματία, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο , τον ψαρά , σε κάθε νέο άνθρωπο που ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον και σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα , να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί την Ναυπακτία που μας αξίζει και αξίζει στα παιδιά μας , να δώσουμε τα κίνητρα στους νέους μας να μείνουν στο τόπο μας!''.

 

Διαβάστηκε 491 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία