Κυριακή, 12η Μαίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 20:50

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: “Μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μια όμορφη ανάρτηση, η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγχαίρει το νικητή Αγρινιώτη του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για τον Φώτη Ζησιμόπουλο.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:

«ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ!

Ο Φώτης μας έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους κατακτώντας για 3η σερί χρονιά το Σπάρταθλον, τερματίζοντας στην 1η θέση και μάλιστα με ασύλληπτο ρεκόρ 19 ώρες και 55 λεπτά, σπάζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ (1984) του Κούρου!

Είναι μοναδικό αυτό που έχει καταφέρει ο Φώτης τα τελευταία χρόνια με τρομερή επιμονή, αγάπη για τον αθλητισμό, βάζοντας υψηλούς στόχους, δείχνοντας σε όλους μας ότι δεν έχει ταβάνι.

Πάνω απ’ όλα ο Αγρινιώτης αθλητής παρά τις μεγάλες επιτυχίες και το γεγονός ότι έχει γίνει αναγνωρίσιμος με τις διακρίσεις του σε όλη την Ελλάδα, παραμένει προσγειωμένος, προσηλωμένος στον σκοπό του και κάνει όλους εμάς που τον παρακολουθούμε απ’ έξω, να τον χειροκροτούμε ακόμα περισσότερο για όλα όσα πρεσβεύει.

Σπάνιος αθλητής, εξαιρετικός άνθρωπος, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Γονείς, μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο, πρότυπο αθλητή, ανθρώπου, οικογενειάρχη!

Συγχαρητήρια Φώτη! Σε ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές!»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 259 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.