Τρίτη, 14η Μαίου 2024  10:17 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 19:14

Σούρερ: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σούρερ: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ θεωρεί πως η ήττα από τη Λαμία κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στη φάση του τέρματος των γηπεδούχων, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάμπριελ Σούρερ στην Cosmote TV μετά την ήττα με 1-0 από τη Λαμία:

Για το ότι ο Παναιτωλικός σπατάλησε το πρώτο μέρος ξανά: «Δεν είχανε πολλές ευκαιρίες ούτε στο πρώτο. Ήταν λεπτομέρειες, δεχθήκαμε το γκολ και έγινε ό,τι έγινε. Δεν νομίζω πως ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο, απλά η λεπτομέρεια στο γκολ έκανε τη διαφορά. Ό,τι δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα δεν τα βάζουμε στο παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναιτωλικός για να αποβάλει το άγχος: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και θα δούμε τι θα κάνουμε με την ΑΕΚ».

Βόκολος: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά»

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στη νίκη της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και στο πόσο καλό θα κάνει η διακοπή.

Η Λαμία πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0) και ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε σε αυτή τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας κόουτς μίλησε στην «Cosmote TV» και τόνισε το πόσο σημαντικοί ήταν αυτοί οι τρεις βαθμοί αλλά και το καλό που θα κάνει στην ομάδα του η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

«Ήταν μια σπουδαία και αγχωτική νίκη. Υπερέβαλαν εαυτούς τα παιδιά. Αυτά τα ματς έτσι είναι. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή για να ανασυνταχθούμε. Δεν είχαμε πάρει τους βαθμούς εκτός έδρας και σήμερα η νίκη ήταν επιτακτική. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Θα είναι καλό για μας η διακοπή για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Βάσει εικόνας η Λαμία δικαιούταν κάποιους βαθμούς παραπάνω».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.