Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:43

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Θανάσης Λύρος πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θανάσης Λύρος, προς το Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»: «Πλήρης συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερα προβλήματα».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι.

Η Πρόεδρος, κα Διονυσία Σαμαντά, ενημέρωσε διεξοδικά την αντιπροσωπεία του Συνδυασμού μας για την προσφορά και το έργο του Εργαστηρίου στα παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και αξίζουν την συνεχή φροντίδα μας.

Ο Θανάσης Λύρος, αφού άκουσε με αυξημένη προσοχή όσα του είπε η Πρόεδρος, την ευχαρίστησε και την συνεχάρη για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Εργαστηρίου και τα μελλοντικά τους σχέδια, την διαβεβαίωσε δε πως «εμείς ως Δημοτική Αρχή θα σταθούμε δίπλα σας και θα σας βοηθήσουμε για να συνεχιστεί αυτό το θεάρεστο έργο κι αυτή σας η μεγάλη προσφορά. Άλλωστε στο πρόγραμμά μας έχουμε διαβεβαιώσει για την αυξημένη μας μέριμνα στους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερα προβλήματα»

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία