Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  5:20 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:44

Ανέλαβε ευθύνη για τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό ο Σούρερ: «Είμαι ο πρώτος που φταίει, ντρέπομαι για την εικόνα» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήρως ανέλαβε την ευθύνη για την τραγική εικόνα του Παναιτωλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Γκαμπριέλ Σούρερ στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ήταν εμφανώς απογοητευμένος και πεισμωμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να δικαιολογηθεί.

«Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε την ψυχολογία μας. Είναι πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Εκτός από τον αντίπαλο που ήταν καλή ομάδα σήμερα είχαμε προβλήματα. Ιδίως στην φυσική κατάσταση. Ο Μάριος Οικονόμου δεν ήταν να παίξει ενενήντα λεπτά. Σε άλλες θέσεις επίσης, στο δεξί μπακ δεν είχαμε επιλογές. Δεν μπορώ όμως να δω κάτι παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι. Να ανεβάσω τους παίκτες μου ψυχολογικά. Να τους δείξω ότι μπορούν και ότι πρέπει να δείξουν άλλη εικόνα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις ευθύνες για την εικόνα της ομάδας ξεκαθάρισε:

«Φταίω πρώτος από όλους. Είμαι ο πρώτος που φταίει. Για όλα. Δεν έχασα ποτέ ως τώρα ως προπονητής με 5-0. Αλλά πρέπει αύριο να ξυπνήσω και να πάω στη δουλειά μου. Να δείξω το δρόμο στα παιδιά για να μπούμε στο σωστό δρόμο».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.