Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:43

Ένα μουσικό «θαύμα» στην Αμφιλοχία – Ο Μιχάλης παίζει «Tarantela» και εντυπωσιάζει (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον μικρό Μιχάλη Αδάμο έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν εδώ στο e-maistros.gr  για το ιδιαίτερο ταλέντο που έχει στην μουσική και κυρίως στο πιάνο.

Από την ηλικία των 5 ετών που τον ανακάλυψε η κ. Ρόζα Μαλιγιάννη και μέσα σε λίγους μήνες μαθημάτων, κατάφερε να μάθει όχι μόνο να παίζει πιάνο, αλλά και να εκτελεί έργα μεγάλων συνθετών. Ο Μιχάλης σήμερα είναι 10 ετών ασχολείται με το κλασικό πιάνο και την κλασική μουσική από την ηλικία των πέντε. Είναι σπουδαστής στη Μουσική σχολή Αμφιλοχίας στην τάξη πιάνου της κυρίας Ρόζας Μαλιγιάννη.

Το πάθος του για τη μουσική τέχνη, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ακουστική του αντίληψη, που είναι το ισχυρότερο όπλο για ένα μουσικό καθώς επίσης και η προσπάθεια του ίδιου αλλά και της καθηγήτριάς του έχει οδηγήσει το Μιχάλη σε ένα πολύ υψηλό εκτελεστικό επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Θα ακούσουμε από το Μιχάλη τα παρακάτω έργα:

– “Tarantela” Τελετουργικός χορός από την κάτω Ιταλία χορός έκστασης με βαθύτατα διονυσιακά στοιχεία θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε χορό της εσωτερικής απελευθέρωσης.

– “ Angels Serenade “ Gaetano Braga

– “ Sonate“ (Mondschein – Sonate) Beethoven, Op. 27 No 2

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.