Τρίτη, 7η Μαίου 2024  4:19 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 09:47

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Ισορροπία στα… γκολ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η απόλυτη ισορροπία που υπήρχε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων πριν το περσινό τους παιχνίδι, έσπασε με τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον έχει πέντε νίκες στις 13 συναντήσεις τους εκεί. Υπάρχουν ακόμη 4 νίκες του Παναιτωλικού και 4 ισοπαλίες.

Ισορροπία υπάρχει, όμως, πλέον στα γκολ που έχουν σημειωθεί, αφού οι δύο ομάδες έχουν από εννέα και αυτή η επίδοση φανερώνει τη φτωχή συγκομιδή που υπάρχει γενικότερα στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Αγρίνιο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι έξι από τις αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 με τρεις νίκες του Παναιτωλικού με αυτό το σκορ και τρεις του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα υπάρχουν τρεις λευκές ισοπαλίες, ενώ η πιο πλούσια συγκομιδή ήταν στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Super League/Α’ Εθνική την 1η Φεβρουαρίου 1976, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε με δύο γκολ του Ελευθεράκη και ένα του Παπαδημητρίου, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραραν ο Μπαλτούμας και ο Παππάς.

Στα εννέα από τα τελευταία τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και ο Παναθηναϊκός την περσινή σεζόν έκανε το μοναδικό διπλό. Το προηγούμενο ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2019, όταν πάλι οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Αγρίνιο.

Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο και η τελευταία φορά που σημείωσαν γκολ και οι δύο ομάδες ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2020, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 9-9

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.