Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  7:28 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 19:47

Αγρίνιο: Έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της αστεγίας (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιούν έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής με τον τίτλο «Σκέψου τη Θέση μου».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 21:00 στο πεζόδρομο της Βότση στο Αγρίνιο. Τα έργα της έκθεσης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου και των μαθητών του εργαστηρίου Τέχνης «MyHeart» και του Αγρινιώτη Καλλιτέχνη Χριστόφορου Στάϊκου.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της αστεγίας. Το προσωπικό των Δομών Αστέγων βρίσκεται εκεί για να επικοινωνήσει με τους πολίτες γι αυτό το ευαίσθητο θέμα. “Σκέψου τη θέση μου και δώσε χρόνο κ χώρο να ανοίξουμε μέσα από την επικοινωνία της τέχνης μια πόρτα στον άκαμπτο κόσμο μας” είναι ένα από τα συνθήματα της έκθεσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.