Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  9:23 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 11:39

Αγρίνιο: Διακόπηκε η συναυλία των “θρύλων της ροκ” στο “Ελληνίς” – Καταγγελίες από τις 11 για διατάραξη κοινής ησυχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (11.09.23)  οδήγησαν σε διακοπή της συναυλίας στο “Ελληνίς”.  Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που οι “θρύλοι της ροκ” (Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Μηλιώκας, Παπαδόπουλος) εμφανίζονταν στο Αγρίνιο, μετά από απαίτηση του κοινού, αλλά ορισμένοι εξέφρασαν έμπρακτα τις αντιρρήσεις τους  για την… όχληση ζητώντας από την Αστυνομία να παρέμβει.

Η διακοπή της συναυλίας δυσαρέστησε έντονα τους θεατές και προκάλεσε ερωτηματικά αλλά και την αντίδραση της υπεύθυνης των Κινηματογράφων του Δήμου Χριστίνας Μπαλάσκα.

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Χριστίνα Μπαλάσκα:

“Ως θεσμικά υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ», τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, πρώτη φορά μετάνιωσα που δεν πήγα αυτόφωρο, επειδή δε συμμορφώθηκα με τους κανόνες και έκανα το χατίρι σε δέκα Αγρινιώτες , οι οποίοι άγνωστο για ποιο λόγο, από τις 11:01 μ.μ. έκαναν καταγγελίες στην Αστυνομία για κατάχρηση της ώρας κοινής ησυχίας.
Μετάνιωσα που ένα γεμάτο «Ελληνίς» από κόσμο ήρθε όχι για να ξεχάσει αλλά για να ξεχαστεί, όπως είπε και ο Γιάννης Μηλιώκας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μουσική που δε σε αφήνει να κοιμηθείς ξαφνικά, λόγω πολλών καταγγελιών διακόπτεται ακαριαία η συναυλία.
Μετανιώνω επειδή οι θεατές που πλήρωσαν για την συναυλία έφυγαν με συναίσθημα λύπης. Πιο πολύ όμως μετανιώνω επειδή έκανα το χατίρι σε αυτούς τους συντοπίτες μου, που θέλουν να ζούμε σε μία πόλη μίζερη και μουντή.
Σε μία πόλη που στο γκρίζο των καιρών δεν θέλουν να χαίρεται κανείς.
Έτσι…….. σίγουρα δεν θα την αλλάξουμε!”.

christina balaska 12 9 2023

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.