Κυριακή, 12η Μαίου 2024  9:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:34

Σε μεξικανικούς ρυθμούς το Αγρίνιο – Μάγεψε το χορευτικό συγκρότημα “Relacao” (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μεξικανικούς αλλά και ελληνικούς ρυθμούς “κινείται” απόψε το Αγρίνιο μέσα από το μουσικοχορευτικό Μεξικάνικο συγκρότημα “Relacao”. Αγρινιώτισσες και Αγρινιώτες ενθουσιάστηκαν με το συγκρότημα, το οποίο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το 2022, όπου τότε είχε χαρίσει στο Αγρίνιο μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη από την παράδοση της χώρας του. 

Ο Δήμος Αγρίνιου και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργάνωσαν την εκπληκτική αυτή βραδιά που ενθουσίασε και όλους τους διερχόμενους που στάθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας για αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τη μουσική και το χορό του “Relacao”.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Την υπέροχη και διαφορετική αυτή βραδιά, που εξ αρχής έκλεψε τις εντυπώσεις, πλαισίωσαν και επαγγελματίες πέριξ της πλατεία προσφέροντας κεράσματα

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.