Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  6:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 18:37

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ε. Ρώσση το βιβλίο μαθηματικών της Στ Δημοτικού "Σκέφτομαι, Εφαρμόζω και Μαθαίνω"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναγιώτης Θεοδοσόπουλος
Σκέφτομαι, Εφαρμόζω και Μαθαίνω, Μαθηματικά Στ΄ Δημοτικού
Σελίδες: 230, ISBN: 978 960 225 2284, Τιμή: 13,99 ευρώ
Εκδόσεις Ε. Ρώσση

Το «Σκέφτομαι, Εφαρμόζω και Μαθαίνω» είναι ένα εκπαιδευτικό βοηθητικό βιβλίο, που προσεγγίζει με σύγχρονη ματιά τα μαθηματικά της Στ΄ Δημοτικού. Κάθε κεφάλαιο παρουσιάζεται όπως θα το παρουσίαζε ο εκπαιδευτικός μέσα στην τάξη του. Η θεωρία δίνεται με απλά και σύντομα λόγια και υπάρχουν βασικά παραδείγματα και λυμένες ασκήσεις. Ακολουθούν ένα πλήθος ασκήσεων και προβληματικών καταστάσεων με διαβαθμισμένη δυσκολία, με ποικιλία και συνάμα γραμμένα με ελκυστικό τρόπο για τα παιδιά.

Απευθύνεται:

  • Σε μαθητές γιατί μέσα από απλές ασκήσεις και παιχνίδια μπορούν να εμπεδώνουν την ύλη τους, να εντοπίζουν τις παγίδες και τα λάθη τους.

  • Σε γονείς γιατί θα μπορούν μέσα από την απλή θεωρία και τα παραδείγματα να κατευθύνουν και να βοηθούν τα παιδιά τους.

  • Σε εκπαιδευτικούς, που θα ήθελαν να οργανώσουν την ύλη τους, να έχουν επιπλέον υλικό και να επιμείνουν στους βασικούς στόχους της Στ’ τάξης.

Αποφεύγει τις υπερβολές στα μεγέθη και στέκεται στην ουσία. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση της σκέψης κάθε μαθητή, που είναι και ο στόχος των μαθηματικών, ώστε πρώτα να μάθει να σκέφτεται, να αντιλαμβάνεται, να κάνει συσχετισμούς και στη συνέχεια να επιλέγει και να αποφασίζει.


Εκδόσεις Ε. Ρώσση
Βύρωνος 5, 145 65, Άγιος Στέφανος,
τηλ.: 210 2020126,
rossibooks.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.