Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  4:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 00:03

Πανσεραϊκός - Παναιτωλικός 2-3 με Buzzer Beater Τορεχόν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 3-2 τον Πανσερραϊκό στον ημιτελικό του Novi Cup, χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Τορεχόν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αργεντινός μπακ ήταν «μέσα» και στα τρία «κυανοκίτρινα» γκολ. Στον πάγκο ο Μπαλντασάρα.

«Χορταστικός» ήταν ο σημερινός (8/7) πρώτος ημιτελικός του Novi Cup που γίνεται στο Βόλο, μεταξύ του Πανσερραϊκού και τον Παναιτωλικού, όπου οι Αγρινιώτες επικράτησαν 3-2 και πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του φιλικού τουρνουά.

Για τα «λιοντάρια» ο Τσοβάν ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Τσαγκαλίδης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Δελληγιανίδης τετράδα στην άμυνα, οι Μασκανάκης, Οικονόνου, Θυμιάνης, Σοφιανός τετράδα στα χαφ και ο Τομάς κοντά στον φορ Αλεξιτς.

Για τους «κυανοκίτρινους» ο Καπίνο ήταν στο τέρμα, οι Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλής τριάδα στα στόπερ, ο Λιάβας δεξιός μπακ-χαχ, ο Τορεχόν αριστερός, οι Τσιγγάρας, Ξενιτίδης στον άξονα, οι Ντίας, Μπουζούκης στα άκρα και ο Καρέλης στο «9».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός έπαιζε πολύ στην κόντρα και έβγαινε στο τρανζίσιον, ενώ με ανάλογο τρόπο έκανε το 1-0 στο μόλις 6′, όταν μετά από στατική φάση σε φάση άμυνας ο Μασκανάκης έπαιξε στον κενό χώρο για τον Τομάς που πάτησε στην περιοχή του Καπίνο και τον πλάσαρε εύστοχα.

Οι «κυανοκίτρινοι» όμως «απάντησαν» στο 14′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρέλη – η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Τορεχόν από τον Οικονόμου – και πήγαν με 2-1 μπροστά στην ανάπαυλα, όταν λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι Καρέλης, Τορεχόν, Ντίας «βρέθηκαν» όμορφα και ο τελευταίος σκόραρε από κοντά με κεφαλιά.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό οι Τομάς, Καρέλης απώλεσαν από μία καλή ευκαιρία για την ομάδα τους, ενώ με την πάροδο του χρόνου τα «λιοντάρια» έδειχναν πιο «φρέσκα» και μάλιστα περίπου στο 60′ άλλαξαν όλη την ενδεκάδα τους.

Τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γούλερι στο 81′, αλλά στο 90’+3′ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Φ. Ντουάρτε και πρώτη κεφαλιά του Μ. Ντουάρτε, ο Τορεχόν «πετάχτηκε» στο δεύτερο δοκάρι και χάρισε τη φιλική νίκη στον Παναιτωλικό. Ετσι ο Αργεντινός αριστερός μπακ ήταν «μέσα» και στα τρία γκολ της ομάδας του!

Στον πάγκο του οποίου ήταν ο χαφ Μπαλντασάρα που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και θα ανακοινωθεί μετά την επιστροφή της αποστολής στο Αγρίνιο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.