Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  4:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 09:49

Παναιτωλικός: Φράνκο Μπαλντασάρα ο λατινοαμερικανός χαφ που έρχεται στο Αγρίνιο (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Παναιτωλικός βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση λατινοαμερικανού χαφ (αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8») και αναμενόταν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση εντός της εβδομάδας, όπως είχε αποκαλύψει  το agriniara.gr.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, όπως φαίνεται βγήκε «λευκός καπνός» και η ομάδα του Αγρινίου τα βρήκε με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον 24χρονο Αργεντινό χαφ, Φράνκο Μπαλντασάρα, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν (το πρωτάθλημα στην Αργεντινή βρίσκεται σε εξέλιξη) έχει σημειώσει 22 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει και μία συμμετοχή στο κύπελλο.

Τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της Πλατένσε ήταν κόντρα στην Χιμνάσια Λα Πλάτα στις 30 Ιουλίου 2023, δηλαδή πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή με ύψος 1.78μ, ο οποίος αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αλλά η βασική του θέση είναι στον άξονα ως κεντρικός μέσος, πρωτίστως, αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Ο ποδοσφαιριστής έχει παιχνίδια στα πόδια του και αγωνιστικό ρυθμό, πράγμα που βρισκόταν στα προαπαιτούμενα για τη θέση από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και τον Γκάμπριελ Σούρερ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα από Αργεντινή, ο Παναιτωλικός συμφώνησε οριστικά με την Πλατένσε για την απόκτηση του Μαλντασάρα ως δανεικό για ένα χρόνο, έχοντας παράλληλα ρήτρα για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το ύψος της.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει αεροπορικώς από Αργεντινή για Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να βρίσκεται σύντομα στο Emileon για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου.

Πηγή: agriniara.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.