Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:09

Θέρμο: Βασίλης Παπακωνσταντίνου (Σαβ 19/8/2023 22:00) και Πέγκυ Ζήνα (Τρι 22/8/2023 22:00) σε δύο μοναδικές συναυλίες – Είσοδος Ελεύθερη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Θέρμου έγινε γνωστό πως δυο μεγάλα ονόματα του μουσικού καλλιτεχνικού πενταγράμμου έρχονται για να ξεσηκώσουν τα πλήθη με τις μοναδικές τους ερμηνείες. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Πέγκυ Ζήνα σε δύο μοναδικές εμφανίσεις  – Είσοδος Ελεύθερη!!  

Βασίλης Παπακωνσταντίνου:

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια παρουσίας του πάνω στην σκηνή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 19 Αυγούστου είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό!! Την επέτειο αυτή θα την γιορτάσει στην πόλη του πολιτισμού, της εξωστρέφειας, της αρχοντιάς: ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ !!!

Πέγκυ Ζήνα:

Μια γυναίκα με απίστευτο ταλέντο, μοναδική χροιά στην φωνή της και πολλά χρονιά επιτυχίας στην μουσική σκηνή έρχεται αυτή την φορά για να κατακτήσει και την σκηνή του Θέρμου στις 22 Αυγούστου.

Με το αστείρευτο ταλέντο της και την μοναδική της παρουσία είναι σίγουρο πως θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!!

Είσοδος ελεύθερη!! 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 391 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.