Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  4:19 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 17:30

«Θέλει υπομονή από όλους»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός «χτίζεται» και ο Αλεξ Κάσερες, άμεσος συνεργάτης του Γκάμπριελ Σούρερ, τόνισε μετά το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο πως χρειάζεται υπομονή. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της ομάδας. «Είμαστε σε φάση που δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Είδαμε κάτι διαφορετικό από τον αντίπαλο, εμείς συνεχίσαμε με το 5-3-2. Θέλουμε να κερδίζουμε, θέλουμε να κάνουμε καλή ομάδα για το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα 15 μέρες μπροστά μας», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Εχουμε ως στόχο στο πρωτάθλημα. Την δεδομένη στιγμή έχουμε 3-4 τραυματίες, πρέπει να έρθουν τουλάχιστον άλλα δύο παιδιά. Θέλει υπομονή, από φίλαθλους, διοίκηση. Εμείς θα θέλαμε οι παίκτες να είναι εδώ… χθες αλλά δεν είναι εύκολο. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δεν είναι ελεύθεροι, είναι ζήτημα και τα λεφτά, ξέρετε πως είναι οι μεταγραφές. Δεν είναι κάτι εύκολο».

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.