Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 14:00

Αύριο η συναρπαστική συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Νεώριο Αρχαίων Οινιαδών!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αύριο η  συναρπαστική συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Νεώριο Αρχαίων Οινιαδών!  

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού για εξασφάλιση θέσεων στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού

Πλησιάζει η ώρα για τη μεγάλη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού καθώς αύριο βράδυ, ημέρα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 και ώρα  9:30 μ.μ. ο Γιάννης Κότσιρας και οι ταλαντούχες συνεργάτιδες του Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, έρχονται να μας ταξιδέψουν και να δώσουν ζωή στο επιβλητικό Νεώριο των Αρχαίων Οινιαδών στην Κατοχή.

Το μνημείο θα φωτιστεί με διάφορες αποχρώσεις και μπροστά από την απόκοσμη εικόνα του, μέσα στη ζεστή αυγουστιάτικη βραδιά, θα λάβει χώρα μια μαγευτική συναυλία με υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Κότσιρα, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αλλά και εμπνευσμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου. Ενώ οι δυο χαρισματικές ερμηνεύτριες, θα φέρουν τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή τους σε αυτήν τη μοναδική καλοκαιρινή συναυλία συνεπαίρνοντας το κοινό.

Την μεγάλη εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου και η Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας.  

Διαβάστηκε 324 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.