Σάββατο, 4η Μαίου 2024  6:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 01:06

Παναιτωλικός: Ισοπαλία με Βόλο, αγωνία για Πέδρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι στη Λαμία, στα «καναρίνια» υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Πέδρο που τραυματίστηκε.

Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό (29/7) φιλικό παιχνίδι μεταξύ Παναιτωλικού και Βόλου που διεξήχθη στη Λαμία και έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ ξεκίνησε με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλή στα στόπερ, τον Λιάβα δεξιό μπακ, τον Τορεχόν αριστερό, τους Τσιγγάρα, Ξενιτίδη στον άξονα, τους Μπουζούκη, Φ. Ντουάρτε στα άκρα και τον Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κώστας Μπράτσος είχε τον Κόστιτς στο τέρμα, τους Μύγα, Σιέλη, Κρούζλιακ, Λούνα τετράδα στην άμυνα, τους Κίτσοκ, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνη, Αλχο στα χαφ και τους Μωραίτη, Μραζ στα φορ.

Εκατέρωθεν δοκιμές αλλά και απουσίες οδήγησαν τους δύο προπονητές να «υιοθετήσουν» συστήματα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει πολύ μέχρι στιγμής, 3-4-3 και 4-4-2 αντίστοιχα, αλλά για αυτό άλλωστε γίνονται τα τεστ προετοιμασίας.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν πιο δραστήρια, ο Βόλος όμως έβγαλε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα όταν ο Καπίνο έδιωξε δύσκολα στο 11′ το σουτ του Αλχο. Τελικά οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 13′ ο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα από τον Κρούζλιακ, έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα. Το 1-0 για τον Παναιτωλικό παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, αν και υπήρξαν από τις δύο πλευρές ορισμένα καλά σουτ.

Ωστόσο για τους «κυανοκίτρινους» προέκυψε πρόβλημα με τον σκόρερ του, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπορούσε να συνεχίσει και πλέον υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του αφού έδειχνε να πονά θα υποβληθεί και σε εξετάσεις.

Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι είχε ρυθμό και ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση να δείξουν πράγματα, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θέλουν. Στο 79′ ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Λούνα εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στα τελευταία λεπτά πίεσε για το 1-1. Το οποίο έγινε στο 89′ με τον Τάχατο ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη.

Στις καθυστερήσεις τα «καναρίνια» απώλεσαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Βοϊλη, Ντουάρτε, αλλά σε αμφότερους ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος είπε «όχι».

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.