Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 17:13

«Οι ναυαγοί» (νέος διαγωνισμός) για Παρασκευή 25 Αυγούστου από vivlio-life και εκδόσεις Ψυχογιός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνεί αφήνοντας τα στοιχεία του μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη του διαγωνισμού και να ενημερώνεται για το όνομα που κέρδισε. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο «Οι ναυαγοί» ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΛΑΧΤΑΡΗ

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

1.Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2.Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3.Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook του vivlio-life.gr

Λίγα λόγια

Οι ναυαγοί

Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των Ναυαγών, ημέρα Τρίτη, ώρα εννέα, η τηλεθέαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σχεδόν όλη η Ιταλία, καρφωμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Colpo Grosso, κάθισε επί τρεις ώρες να βλέπει πλάνα από τη ζωή των έξι παικτών στο νέο τους περιβάλλον. Λευκή άμμος, παρθένα νερά, καταγάλανα, εξωτικό τοπίο, κάπου πολύ μακριά από εκείνους και την καθημερινότητά τους, μακριά από φόρους, δάνεια, διατροφές κι υποχρεώσεις. Ένας γόνος διάσημης οικογένειας χωρίς ανέσεις, μία πρώην πρωταθλήτρια του σκι χωρίς φως και φαγητό, μία ξανθιά παρουσιάστρια με εντυπωσιακό ντεκολτέ, ένας γυμναστής-μαραθωνοδρόμος μακριά από την οικογένειά του, ένας έφηβος γκρινιάρης που σίγουρα θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη και μία σοβαρή δημοσιογράφος-ωρολογιακή βόμβα, που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, εντάξει, είναι μία όαση στο νεκρό τηλεοπτικό πεδίο της κρίσης, στις αδιάφορες ζωές τους.
Έξι παίκτες σε μία βραχονησίδα του Ινδικού Ωκεανού. Μία ομάδα παραγωγής στη Σομαλία. Στρατιές ιδιωτικών ντετέκτιβ στην Καραϊβική. Ένας διευθυντής προγράμματος χαμένος στο Κάιρο. Ένας φόνος στη Ρώμη. Μία περιπέτεια που ξεκινά μόλις κλείσει η τηλεόραση. Και κανείς δε θα γυρίσει ίδιος.

Διαβάστηκε 307 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 17:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.