Σάββατο, 4η Μαίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 17:54

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και σε άλλες περιοχές (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τί άτομα ζητούνται – Πού θα στείλετε βιογραφικό

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο, αλλά και σε άλλες περιοχές. Ξενοδοχεία, εταιρείες, γραφεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό. Διαβάστε ενδεικτικά κάποιες μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άμεσα άτομ@ για λάντζα και κουζίνα σε ταβέρνα στη Λευκάδα (Αθάνι) για σεζόν. Τηλ. 6936942532 και 6944562845.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας υπάλληλος για κεντρικό κρεοπωλείο στο Αγρίνιο, έως 35 ετών. Επιθυμητή η προϋπηρεσία και η εμπειρία στο χώρο. Τηλ. 2641033230 και 6906604594, ώρες καταστημάτων.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καθηγητές πληροφορικής και βιολογίας για Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Αμφιλοχία, για το διδακτικό έτος 2023-2024, με προοπτική μόνιμης συνεργασίας. Τηλ. 6976 999025.


ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ, σερβιτόρα, beach boy / girl ζητείται για άμεση πρόσληψη σε beach bar στη Μήλο. Παρέχεται ικανοποιητικός μισθός συν tips, πλήρης ασφάλιση και δωρεάν διαμονή κατόπιν συνεννόησης. Προσόντα: Τιμιότητα, ευγένεια και εργατικότητα. Συνεκτιμάται η γνώση Αγγλικών. Συνδυάστε διακοπές με δουλειά. Στείλτε το βιογραφικό σας με φωτογραφία σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ 6986 618648.


ΤΟ CHANGE προσλαμβάνει Barista για μόνιμη απασχόληση πλήρους ωραρίου.

Προσόντα:

  • Ευχάριστη και ευγενική προσωπικότητα, Επικοινωνιακές δεξιότητες, Προϋπηρεσία τουλάχιστο ενός έτους
  • Εξυπηρετικός/ή, Ομαδικότητα

Καθήκοντα:

  • Προετοιμασία ροφημάτων για seat-in και take-away
  • Επιβεβαίωση της ποιότητας ροφημάτων που προσφέρονται
  • Συχνός έλεγχος της ορθής λειτουργίας του εξοπλισμού
  • Καθαριότητα του χώρου
  • Συμπλήρωση προμηθειών στο bar

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό για να στελεχώσει το Τεχνικό Τμήμα επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Υπηρεσιών Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Γενικών Απολυμάνσεων (σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα) και στον Κλάδο της Συντήρησης Φωτοβολταικών Συστημάτων (εργασίες Καθαρισμού Φ/Β Πάνελ και Αποψίλωσης οικοπέδων Φ/Β Συστημάτων). Απαραίτητα προσόντα:

  • Α) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Β) Κατοχή απολυτηρίου Λυκείου (ή αντίστοιχης Σχολής)
  • Γ) Κατοχή διπλώματος οδήγησης

Σημείωση: Θα εκτιμηθεί αντίστοιχη προϋπηρεσία σχετικά με τον κλάδο. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν για συνέντευξη κατά τις εργάσιμες ημέρες (10:00 – 15:00) στο τηλέφωνο 6977 203663, υπεύθυνος Καραπάνος Σπύρος.


1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ):

  • Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML, & CSS θα συνεκτιμηθούν.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ ” E-SHOP” στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στο Αγρίνιο ζητάει αδειούχο και βοηθό χειριστή για μηχανήματα έργου (μικρός ερπυστριοφόρος εκσκαφέας – φορτωτάκι). Τηλ. 6949558317 (κ. Γιάννης).


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ “ΞΗΡΟΚΑΡΠ ΑΕΒΕ”», με έδρα την Αμφιλοχία, ζητά να προσλάβει άμεσα: εργαζόμενους στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας ως εργάτες συσκευασίας άνδρες ή γυναίκες. Πλήρης απασχόληση και αορίστου χρόνου. Αποστολή Βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλέφωνο επικοινωνίας 2642041190.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο με γνώσεις υπολογιστή. Εταιρεία στο Αγρίνιο ζητά εργαζόμενο/η που θ’ ασχολείται με τον χειρισμό εκτυπωτικού μηχανήματος, για μόνιμη εργασία. Δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον, ικανοποιητικός μισθός και ωράριο. Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για σέρβις – μπουφέ με ευέλικτο ωράριο και πολύ καλές αποδοχές, στο Άκρια καφέ μπαρ. Τηλ. 6947 494747.


ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ εταιρεία με έδρα το Αγρίνιο ζητά να προσλάβει:

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ/ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ. Ικανοποιητικές αποδοχές.
  • ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ για το υποκατάστημά της στη περιοχή της Αμφιλοχίας. Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και χειρισμό excel/word, παρακολούθηση και έλεγχος κινήσεων προμηθευτών-πελατών, συμφωνίες υπολοίπων, τήρηση αρχείων. Μισθός συζητήσιμος. Πλήρης απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


MY DREAM SCHOOL. Αναζητούμε καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας με άδεια διδασκαλίας για το πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Αγρίνιο, για να διδάξει απ’ τον Σεπτέμβριο σε επίπεδα Kindergarten pre-junior & junior. Επιθυμητή η εργασιακή εμπειρία σε βιωματική διδασκαλία η αντίστοιχο επίπεδο. Παρέχονται: Εξαιρετικό πακέτο αποδοχών και προοπτική μόνιμης εργασίας και ολικής απασχόλησης στο μέλλον, εκπαίδευση και συνεχής επιμόρφωση, άριστο εργασιακό περιβάλλον. Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6979728202.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ψήστης με γνώση ψησίματος στα κάρβουνα, σε σχάρα και σούβλα για επιχείρηση στο Αγρίνιο. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641 100390, ώρες επικοινωνίας: 13:00-15:00.


Η ΟΜΑΔΑ μας μεγαλώνει! Αναζητούμε καθηγητές / καθηγήτριες Αγγλικής με όρεξη και μεράκι για την διδασκαλία, ως μόνιμους συνεργάτες. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6974 439121.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ DEZAART ζητά γραφίστα η άτομο με γνώσεις γραφιστικής (corel draw, photoshop, illustrator) για μόνιμη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ στο χώρο των σούπερ μάρκετ, με έδρα το Αγρίνιο, ζήτα οδηγό διανομέα, με δίπλωμα Γ κατηγορίας και πιστοποίηση ΠΕΙ. Τηλ. 6977360248. Αποστολή βιογραφικού στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία από το boutique ξενοδοχείο Galaxa Mansion 4* με 9 σουίτες, στο Γαλαξίδι, για απογευματινή βάρδια 15:00-23:00. Βασικές γνώσεις Αγγλικών, δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία. Παρέχεται διαμονή, μισθός συζητήσιμος. Πληροφορίες: κ. Αυγουστίνος τηλ: 6970089328, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από την επιχείρηση «ΚΑΒΑ Φύλακτος»:

  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με όλες τις προβλεπόμενες αποδοχές.
  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Γ’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με ελάχιστες καθαρές αποδοχές 1.000 ευρώ.

Τηλ. 6983505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6978172711.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Νιάρο Σπύρο: Πλ. Δημοκρατίας & Ι. Σταΐκου 4.
  4. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  5. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  6. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  7. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  8. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  9. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  10. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  11. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  12. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο).
  13. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  14. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.
  15. Περίπτερο-Μυταρά Δέσποινα: Πλατεία «Τρία Φανάρια».
  16. Περίπτερο-Λαμπρακόπουλος Δημήτρης: Εθν. Αντιστάσεως 90.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία