Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  4:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 09:52

Το Διεθνές Βραβείο του "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 2023'' απέσπασε ο Αγρινιώτης Ποιητής Πέτρος Κ Βελούδας ανάμεσα σε 120 Διεθνείς Ποιητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 21 Ιουλίου 2023 Παρασκευή ώρα Ελλάδας 12.30 βραδυνή η διεθνής ποιητική ομάδα Αμερικής-Αργεντινής ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ-WORLD POETIC FRATERNITY απένειμε σε 60 από τους 120 διεθνείς ποιητές τον τίτλο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 2023.

Από πλευράς Ελλάδας τον τίτλο κατέκτησαν μόνο τρείς από Αθήνα και Πάτρα, τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ 2023 ανάμεσα στους τρείς Έλληνες ποιητές απέσπασε ο Αιτωλοακαρνάνας-Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ 2023 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ανάμεσα σε 120 διεθνείς ποιητές εκπροσωπώντας την Αιτωλοακαρνανία μας. Ο Αγρινιώτης ποιητής ΠΕΤΡΟΣ Κ ΒΕΛΟΥΔΑΣ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που τίμησε για μια ακόμα φορά την Ελληνική ποίηση και τα Ελληνικά γράμματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΕΤΡΟΣ Κ ΒΕΛΟΥΔΑΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ 2023 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ WORLD UNION OF POETS, WRITERS UNION, MEΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ε.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Διαβάστηκε 934 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.