Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 22:56

Εκπαίδευση εργαζομένων του Συνεταιρισμού σε θέματα Ασφάλειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την Ένωση Αγρινίου η εκπαίδευση εργαζομένων στα θέματα Επαγγελματικής Ασφάλειας, εκτός από βασική εργοδοτική υποχρέωση, αποτελεί ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα για την ανάπτυξη κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας στους ανθρώπους της.

Υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Ασφαλείας του Συνεταιρισμού κ. Θεόδωρου Σωτηρόπουλου, έχει ξεκινήσει ευρύς κύκλος αναβάθμισης των συστημάτων και προδιαγραφών ασφαλείας, αλλά και η απαραίτητη εκπαίδευση του συνόλου των εργαζομένων, ανά τομέα και κλάδο.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα νωρίς το πρωί έγινε ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πρακτική άσκηση στη χρήση πυροσβεστήρων, στους διοικητικούς υπαλλήλους του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών.

Εκτός απ’ την πυρασφάλεια, οι εκπαιδεύσεις, ανά περίπτωση, εκτείνονται σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη χρήση μηχανημάτων, τον ηλεκτρισμό, την εργασία σε εξωτερικούς ή σε περιορισμένους χώρους, τη διακίνηση φορτίων, τα ατομικά μέσα προστασίας κ.α.

Οι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις υπηρεσίες, τα εργοστάσια και τα υποκαταστήματα, θα έχουν δε διαρκή χαρακτήρα.

Διαβάστηκε 225 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία