Κυριακή, 12η Μαίου 2024  3:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 23:41

“Κιτρινόμαυρος” πανζουρλισμός στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδας της ΑΕΚ (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αγρίνιο και ο Άγιος Κωνσταντίνος υποδέχθηκαν το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ.

Οι αθλητικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου λόγω του έντονου προσφυγικού στοιχείου που χαρακτηρίζει την περιοχή και σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε περιοδεία του κυπέλου σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε πέντε πόλεις της Ελλάδας με έντονο προσφυγικό στοιχείο υποδέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το Κύπελλο Ελλάδας!

Μετά την γνωστοποίηση της περιοδείας του Κυπέλλου από την ΑΕΚ ανά την Ελλάδα, οι φορείς του Αγίου Κωνσταντίνου κινητοποιήθηκαν άμεσα και εισακούστηκαν από την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα εξέπληξε πολύ κόσμο, καθώς η υποδοχή ήταν θερμότατη!

 

Σε μια σεμνή και ουσιαστική τελετή οι φίλαθλοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν το κύπελλο, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η ΑΕΚ μέσα από την στάση του κυπέλλου στον Άγιο Κωνσταντίνου, αλλά και την περιοδεία του ανά την Ελλάδα απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι μια ομάδα κοντά στους πρόσφυγες, είναι ομάδα της προσφυγιάς και αντιπροσωπεύει τους το προσφυγικό στοιχείο.

Εκτός από τους παλαίμαχους και τους σημερινούς παίχτες της ΑΕΚ του Αγίου Κωνσταντίνου, τους πολίτες της περιοχής, τους φίλους και τους οπαδούς της ΑΕΚ στην τελετή υποδοχής βρέθηκε και ο παλαίμαχος της ομάδας των Αθηνών Βασίλης Πλιάτσικας.

Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου: Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας, Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημήτρης Ψαθάς”, Σύλλογος Πραμαντιωτών Αγρινίου, ομάδα ποδοσφαίρου και Σύλλογος παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ΠΑΣ Ιωνικός 1980 Αγίου Κωνσταντίνου, Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας και τον Δήμο Αγρινίου συμμετείχαν και διοργάνωσαν την τελετή υποδοχής του Κυπέλλου.

Στην τελετή υποδοχής βρέθηκαν και έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Λάμπρος Δημητρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Κώστας Καλαντζής και Πάνος Μαρνέζος, όπως επίσης και ο Παλαίμαχος Τάκης Σαρισαβίδης. Αμέσως μετά την έλευση του κυπέλλου στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου μίλησε ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Βασίλης Πλιάτσικας που μάλιστα είναι από την περιοχή και έφερε το κύπελλο στην πόλη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 426 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 23:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.