Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  7:22 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 22:35

ΑΟ Aγρινίου: Δυσοίωνο το μέλλον, ορατός ακόμη και ο κίνδυνος διάλυσης της ομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΟ Aγρινίου: Δυσοίωνο το μέλλον, ορατός ακόμη και ο κίνδυνος διάλυσης της ομάδας

Το Αγρίνιο δεν τα κατάφερε αυτήν την φορά στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Αμύντα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Elite League.

Η πτώση της ομάδας στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία έφερε την παραίτηση των διοικητικών ηγετών της ομάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο οργανισμός της Αιτωλοακαρνανίας έκανε κίνηση να πάρει wild card, προκειμένου να συμμετάσχει εκ νέου στην πάλαι ποτέ Α2.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι διάφοροι επιχειρηματίες της περιοχής έκαναν την δική τους προσπάθεια, έτσι ώστε να στηρίξουν το εν λόγω εγχείρημα, εντούτοις δεν βρήκαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος δύσκολα θα μπορέσει να συντηρηθεί στην Elite League (σε περίπτωση φυσικά που έπαιρνε την wild card), ενώ και το ενδεχόμενο της Β’ Εθνικής αρχίζει σταδιακά και απομακρύνεται για τους λόγους που προαναφέραμε και πιο πάνω.

Υπό αυτό το πρίσμα ο ΑΟΑ είναι πολύ πιθανό να κατέβει στα τοπικά είτε ακόμη και να διαλυθεί, με αποτέλεσμα να διακοπεί ένας πολύ επιτυχημένος κύκλος 11 χρόνων μέσα στον οποίο πραγματοποίησε άλματα προόδου και έφτασε από την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ στην Elite League.

Τέλος η μόνη περίπτωση για να αποτραπεί πιθανή παύση λειτουργείας του σωματείου είναι να υπάρξει κάποια κινητοποίηση από διαφόρους τοπικούς φορείς, προκειμένου οι Αιτωλοακαρνάνες να φανούν συνεπείς έστω στην δήλωση συμμετοχής στην Β’ Εθνική.

basketblog.gr

Διαβάστηκε 231 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.