Τρίτη, 28η Μαίου 2024  9:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 00:31

Αγρίνιο: «Μάγεψε» το κοινό ο Άκης Δείξιμος – “ΕΣΠΑ κι έγινε” (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στιγμές διασκέδασης, χαράς και ξεγνοιασιάς χάρισε το βράδυ της Παρασκευής  (07.07.23) στο κέντρο του Αγρινίου, ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος  στη συναυλία που πραγματοποίησε στην πλατεία Παναγόπουλου (Σιντριβάνι)  στην οποία με τον δικό του μοναδικό τρόπο «μάγεψε» το κοινό.

Διερχόμενοι και παρευρισκόμενοι στη συναυλία καταχειροκρότησαν τον γνωστό τραγουδιστή, για το οποίο κάθε νότα αποτελούσε έκφρασης ψυχής…

Ο Άκης Δέξιμος ήρθε σήμερα στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «ΕΣΠΑ κι έγινε» στην Αιτωλοακαρνανία όπου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα παρουσίασαν τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στην Αιτωλοακαρνανία σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση, νωρίτερα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.