Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:03

ΔΑΚ Αγρινίου: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ αστυνομικών (Τετ 28/6/2023 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 28/6/2023 στις 19:30 το Αγρίνιο υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΚ την ομάδα μπάσκετ της Α.Δ. Άρτας για ένα φιλικό αγώνα, ο οποίος θα γίνει για καλό σκοπό

Η τοπική Αστυνομία συχνά πραγματοποιεί δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού στην περιοχή.

Τόσο η ομάδα μπάσκετ, όσο η ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και η ομάδα «ΘεατροPolice» τα τελευταία χρόνια έχουν διοργανώσει τουλάχιστον 15 δράσεις μέσω των οποίων έχουν συνεφέρει καθοριστικά στο να βοηθηθούν, τόσο συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, όσο και φορείς που επίσης είχαν ανάγκη και συνάμα επιτελούν κοινωνικό έργο.

Αυτή την φορά, συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 28/06 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό!

Οι δύο ομάδες μπάσκετ της ΕΛ.ΑΣ., αυτή της Ακαρνανίας και αυτή της Άρτας, στις 19:30, θα κάνουν το «τζάμπολ» του φιλανθρωπικού αγώνα για να βοηθήσουν συνάνθρωπό μας. Το κόστος του εισιτηρίου του αγώνα είναι 5 ευρώ.

Το κάλεσμα είναι ευρύ, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα όσες περισσότερες Αγρινιώτισσες και όσοι περισσότεροι Αγρινιώτες μπορούν, ενώ έχει διττό σκοπό.

Αφενός θα συνεισφέρουν σε μια προσπάθεια που γίνεται για καλό σκοπό και αφετέρου θα χειροκροτήσουν θερμά τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν προσφέροντας τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και θέαμα!

Στο αγώνα αυτό η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη κέρδισε από τα αποδυτήρια, ενώ το τελικό σκορ έχει μικρότερη σημασία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Χρήστος Μαυραγάνης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης μιλώντας στη «Σ» για αυτή τη φιλανθρωπική δράση αναφέρει:

«Ο αγώνας αυτός διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των δύο σωματίων και έχει ως σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα, του οποίου το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, να διατεθούν σε συνάνθρωπό μας, για καλό σκοπό όπως προαναφέραμε.

Η πρωτοβουλία αναδεικνύει την φιλανθρωπική πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηριστικό που διέπει τους αστυνομικούς.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας Δημήτρη Αποτόρη, τις δύο ομάδες μπάσκετ, αυτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Ακαρνανίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Άρτας. Αξίζει να τονίσουμε πως και οι δύο ομάδες είναι υψηλού επιπέδου, ενώ να αναφέρω πως η ομάδα της Ακαρνανίας κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Εργασιακό Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί πριν λίγο καιρό στο Αγρίνιο.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες του Αγρινίου, αλλά και την ευρύτερης περιοχής, ώστε με την παρουσία τους να δώσουν παλμό στην διοργάνωση, αλλά κυρίως να συνεφέρουν στον καλό σκοπό για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση αυτή».

Κωνσταντίνος Χονδρός –  Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 335 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.