Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  2:07 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:43

Αποχωρεί μετά απο έξη χρόνια ο Χόρχε Ντίας απο τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι ο Χόρχε Ντίας αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από έξι χρόνια κατά τα οποία πρόσφερε τα μέγιστα.

Αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2017 και από τότε αγωνίστηκε σε 158 αγώνες της Super League, στους 2 αγώνες μπαράζ και σε 11 αγώνες κυπέλλου Ελλάδας. Πέτυχε 10 γκολ και έδωσε 12 ασίστ.

Διατέλεσε αρχηγός της ομάδας την τελευταία πενταετία, διακρίθηκε για το πάθος, την αγωνιστικότητα και το ήθος του. Μπήκε στο πάνθεο των σπουδαίων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, καθώς είναι ο πρώτος με διαφορά σε συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Τιμώντας την προσφορά του η ομάδα μας αποφάσισε να αποσυρθεί για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 η φανέλα με τον αριθμό 11 την οποία ο Χόρχε Ντίας φόρεσε αυτή την εξαετία.

Χόρχε, σε ευχαριστούμε για όσα έκανες για την ομάδα μας. Θα είσαι πάντα ξεχωριστό μέλος της μεγάλης οικογένεια του Παναιτωλικού με τον οποίο έγραψες ιστορία!

Δείτε το ευχαρηστήριο μήνυμα της ομάδας στο instagram

ντιας 27 6 2023

 

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.