Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 17:52

Είπαν «καλό καλοκαίρι» οι ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΣ Ιωνικού 1980 (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου γράφτηκε ο επίλογος της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023 για την ακαδημία τους ΠΑΣ Ιωνικού 1980. Οι αθλητές απ’ όλα τα τμήματα μαζεύτηκαν στο γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Κωνσταντίνου και το διασκέδασαν με όλη τους τη ψυχή.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων από τον σύλλογό μας σε όλους τους αθλητές-μέλη του ΠΑΣ Ιωνικού 1980 επιβραβεύοντας έτσι τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τη σωστή διαγωγή που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

«Την απονομή των μεταλλίων έκαναν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Ζαρκαβέλης Χρήστος και Μαρνέζος Παναγιώτης, ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Σταύρου Γεώργιος και ο πρόεδρος του συλλόγου Πραμαντιωτών Στάμος Βασίλειος.

Μιλώντας προς τους γονείς και τα παιδιά αρχικά ο κ. Ζαρκαβέλης, τόνισε την άψογη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας καθώς και τη άμεση έναρξη των εργασιών ανάδειξης του γηπέδου του Άγιου Κωνσταντίνου! Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παγκαλίδης ανέφερε πως στόχος της διοίκησης είναι κάθε χρόνο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση κυρίως όμως να υπάρχει μια υγιής διέξοδος αθλητισμού για όλα τα παιδιά της πόλης μας.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Ιωνικού 1980 ευχαριστεί όλα τα παιδιά που μας δίνουν κάθε φορά ζωή με τα γέλια και τις φωνές τους στα γήπεδα. Ευχαριστεί τους γονείς και κηδεμόνες τους. Συγχαίρει τους προπονητές, κ. Καρέτσο Κωνσταντίνο, κ. Διαμάντη Δημήτρη, κ. Βενέτη Νίκο, κ. Μυλιώνη Σπύρο για το ήθος, την εργατικότητα, τον χαρακτήρα και την δουλειά που κατέβαλαν για τα παιδιά μας. Τέλος, ευχαριστεί τον σύλλογο Ποντίων «Δ. Ψαθάς» για την παροχή του ηχητικού εξοπλισμού καθώς και τον φωτογράφο, αλλά και φίλο του συλλόγου μας, Σπύρο Χαραλάμπους για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη!»

ionikos (1)

ionikos (2)

ionikos (3)

ionikos (4)

ionikos (5)

ionikos (7)

ionikos (8)

ionikos (9)

ionikos (10)

ionikos (11)

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.