Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:24 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 13:56

Αναστασίου για Παναιτωλικό: “Όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το ιδιοκτησιακό θα είναι δύσκολα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στον Παναιτωλικό σε συνέντευξή του, λέγοντας πως όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το ιδιοκτησιακό της ομάδας θα είναι δύσκολα.

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε για δύο σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού και αναφέρθηκε στην ομάδα του Αγρινίου μετά την αποχώρησή του από το Αγρίνιο.

Στην πρώτη χρονιά η ομάδα του Αγρινίου ήταν κάτι σαν ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με το ποδόσφαιρο της! Τα πήγε περίφημα και στο Κύπελλο, έβγαλε το λάδι του Ολυμπιακού και αποκλείστηκε από τους ερυθρόλευκους στις λεπτομέρειες!

Πολύ πιο δύσκολη η δεύτερη, με άγχος, πίεση, κάτι σαν σχοινοβασία αλλά φινάλε με χαμόγελο! Η ομάδα κινδύνευσε, η κατηγορία…απειλήθηκε αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Σίγουρα δε βοήθησε η διοικητική αβεβαιότητα, μια μεταβίβαση μετοχών που όλο γινόταν και πότε δεν έγινε… Στο θέμα προφανώς και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο Αρτινός προπονητής στη δική του “Βόλτα με τον Boots” στον Στέφανο Αβραμίδη για το sportal!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αναστασίου, «όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το ιδιοκτησιακό της ομάδας θα είναι δύσκολα».

Ειδικότερα, για το ιδιοκτησιακό του Παναιτωλικού:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσει. Όσο δεν ξεκαθαρίζει είναι άσχημο για την ομάδα. Παρόμοια κατάσταση έζησα στη Ρόντα. Ο πολύς ο κόσμος έξω δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Η κατάσταση είναι αβέβαιη και αυτή η αβεβαιότητα είναι δύσκολη να την διαχειριστείς και να κάνεις προγραμματισμό».

Για το αν επηρέασε την εικόνα της ομάδας:
Σε μεγάλο βαθμό ναι, επηρέασε. Πλησίαζε τέλος της σεζόν, συμβόλαια τελείωναν, κανείς δεν ήξερε με ποιον θα μιλήσει και τι θα κάνει. Όλη αυτή η αβεβαιότητα, όσο έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση, είναι δύσκολο».

Σχετικά με την συνεργασία του με τον Φώτη Κωστούλα:
«Δεν είχα πολλές επαφές μαζί του. Γενικά έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί και να μην εμφανίζεται τόσο. Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου έτρεχαν την ομάδα. Το αν θέλει να συνεχίσει και πως, το γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα. Όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το ιδιοκτησιακό της ομάδας θα είναι δύσκολα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

{youtube}lsFkx5YPQbY{youtube}

Mε πληροφορίες από agriniara.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.