Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 13:29

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ιδιοκτήτης διάσημης στοιχηματικής εταιρίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του online στοιχήματος η είδηση πως ο Σεργκέι Καρσκόβ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ένα απρόσμενο... ιατρικό  δυστύχημα σε κλινική της Ελβετίας.

Την είδηση αποκάλυψε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνεργάτης και φίλος του  Πάβελ Μουντγιάν. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός πως ο 42χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» μετά από μια εξέταση ρουτίνας, καθώς το υγρό της μαγνητικής τομογραφίας φέρεται να προκάλεσε αλλεργική αντίδραση, η οποία τον οδήγησε σε κώμα και μετέπειτα στον θάνατο.

Διαβάστε επίσης: Μπάτζετ Ευρωλίγκας - Οι καλοκαιρινές κινήσεις των ομάδων

«Ο Σεργκέι ήταν ένας από τους πιο αθλητικούς και υγιείς ανθρώπους που γνώρισα. Σαν ταύρος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουντγιάν.

Ο Σεργκέι Καρσκόβ υπήρξε συνιδρυτής μιας εκ των πιο επιτυχημένων στοιχηματικών εταιριών της Ανατολικής Ευρώπης, της 1XBet. Μάλιστα, αυτή διετέλεσε χορηγός και επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της Μπαρτσελόνα, όπως και άλλων ομάδων της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Προηγουμένως ήταν αρμόδιος στο τμήμα καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας.

Σημειώνεται πως η 1XBet δεν είναι αδειοδοτημένη στην Ελλάδα. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια νόμιμης λειτουργίας στην χώρα μας.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.