Τρίτη, 28η Μαίου 2024  7:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 00:36

Ενθουσίασε το Αγρίνιο το μουσικό σχήμα «Ινέδμων» (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στιγμές διασκέδασης, χαράς και ξεγνοιασιάς χάρισε το βράδυ της Πέμπτης (22.06.23) στο κέντρο του Αγρινίου, το συγκρότημα «Ινέδμων» στη συναυλία που πραγματοποίησε στον πεζόδρομο Αναστασιάδη, στην οποία με τον δικό του μοναδικό τρόπο «ταξίδεψε» το κοινό.

Διερχόμενοι και παρευρισκόμενοι στη συναυλία καταχειροκρότησαν το μουσικό σχήμα, για το οποίο κάθε νότα αποτελούσε κομμάτι  έκφρασης ψυχής…

Οι «Ινέδμων» δημιουργήθηκαν από τον Θανάση και Στέφανο Μπέστια το καλοκαίρι του 2018 στα πρώτα τους μουσικά βήματα.

Εκπροσωπούν τον ιδιαίτερο και εναλλακτικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τη μουσική, όμως, όπως οι ίδιοι τονίζουν οι «Ινέδμων» είναι κάτι περισσότερο από ένα συγκεκριμένο σύνολο ατόμων και τα μέλη τους δεν περιορίζονται μόνο επί σκηνής…

Αποτελούν ένα ευρύτερο σύνολο των ατόμων που νιώθουν τη μουσική κομμάτι έκφρασης της καρδιάς και ψυχής τους.

Μουσικές επιλεγμένες αλλά και δημιουργημένες μέσα από τον ατελείωτο ελληνικό πλούτο, γέμισαν ένα «κάδρο» με «φόντο» την «καρδιά» της πόλης.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 684 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.