Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 23:32

B ΕΠΣΝΑ: Τεσσάρα… απ΄ το Βάλτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγγελόκαστρο η ΑΕ Βάλτου έκανε σημαντικό βήμα για να γίνει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Α΄ΕΠΣΝΑ (εάν ανέβει και η ΑΕΜ) κι εφόσον υπάρξει κενή θέση. Επικράτησε 4-1 της Ένωσης Ευηνοχωρίου και δύσκολα θα χάσει αυτή τη πρωτιά από την Παραβόλα, στα μπαράζ των τριταθλητών της Β΄ΕΠΣΝΑ.
Στο 18′ η ΑΕ Βάλτου άνοιξε το σκορ με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ.Νέστωρα κι ενώ στο 0-0 οι δύο ομάδες πλησίασαν από μία φορά στο γκολ. Η Ένωση Ευηνοχωρίου ήταν πια η ομάδα που ήθελε να αλλάξουν οι ισορροπίες του ματς και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Γερατσιάν εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Δ. Νεστωρας «έφυγε» στην αριστερή του γωνία κι απέκρουσε. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η ΑΕ Βάλτου έλεγχε το σκορ, χωρίς να διατρέξει κινδύνους. Η Ένωση στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κοσσόβα, αλλά το γκολ ήταν…υπόθεση της ομάδας του Χαλκιόπουλου. Λίγο μετά ο Τύμπας κέρδισε πέναλτυ και Σ. Ζαχαράκης το μετέτρεψε σε γκολ, κάνοντας το 0-2. Η ομάδα του Ευηνοχωρίου «μπήκε» ξανά στο ματς όταν στο 74΄ σε γύρισμα του Τσαλίκη ο Κοσσόβας μείωσε το σκορ, προσωρινά όμως καθώς αμέσως μετά με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τύμπας σημείωσε το τρίτο γκολ της ΑΕ Βάλτου. Το τέταρτο γκολ των νικητών σημειώθηκε από τον Ψωμοδότη, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κέκελος. Βοηθοί οι Χουλιαράς και Τσιλίκας.

ΕΝΩΣΗ (Γιάννης Γουλής): Βένιος, Τσαλίκης, Δημαράς Ι., Γερατσιάν, Φλωρόπουλος, Κοσσόβας, Δημαράς Π., Παπαναστασίου, Κουντούρης, Ρισβάς, Μιχαλόπουλος (50΄λ.τ. Μακρής).

ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσιάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσάκαλος, Ψωμοδότης, Θώδης (87΄ Ζαχαράκης), Τύμπας, Βαϊνάς (88΄ Αντωνίου).

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 3019 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.