Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  6:02 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 14:10

NEΟ βίντεο κλιπ για τους AGARWAEN ("Lobotomy" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Channel: Lunacy")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ βίντεο κλιπ για τους AGARWAEN ("Lobotomy" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ "Channel: Lunacy")

Βιογραφικό:  

  • 2006 Ιδρύθηκαν οι Agarwaen.  
  • 2010 Κυκλοφόρησε το EP "Vrykolakas", αλλά το συγκρότημα έπαψε να υπάρχει την ίδια χρονιά.  
  • 2019 Οι Agarwaen αναστήθηκαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ Dottore I με μέλη από τους Voidfallen και Torchia. Το άλμπουμ έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το εξωτερικό, αλλά δεν ήταν το σωστό στυλ για τον Vryko.  
  • 2020 Ο Vryko, ο ιδρυτής/τραγουδοποιός/κιθαρίστας του συγκροτήματος ξεκίνησε την αναζήτηση μελών για ζωντανές εμφανίσεις και για το επόμενο άλμπουμ. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βρει τον κατάλληλο τραγουδιστή. Πολλοί τραγουδιστές ήθελαν να συμμετάσχουν στο συγκρότημα, αλλά ακόμη και οι καλύτεροι δεν μπορούσαν να αντέξουν τους τρομακτικούς στίχους του άλμπουμ. Μόλις τρεις μέρες πριν από τις ηχογραφήσεις, ο ίδιος ο Vryko διεκδίκησε τη θέση του ως τραγουδιστής, κάτι που αποδείχθηκε η απόλυτη καλύτερη επιλογή για το συγκρότημα.
  • 2021 Το δεύτερο άλμπουμ Channel: Lunacy ηχογραφήθηκε.  
  • 2022 Οι Agarwaen ξεκίνησαν να παίζουν live με το νέο line-up.  
  • 2023 Tο δεύτερο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 28 Φλεβάρη και οι Agarwaen θα περιοδεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποκτήσουν ορατότητα.

Η παραγωγή του δεύτερου άλμπουμ Channel: Lunacy, έγινε από τον Teemu Aalto (Insomnium, Omnium Gatherum). Το άλμπουμ είναι μια εισαγωγή σε μια φανταστική λατρεία που ονομάζεται "Bloodstained", μια ομάδα που στρατολογεί τρελούς και άλλους άρρωστους στις δυνάμεις της. Ως εκ τούτου, οι στίχοι θα σας ταξιδέψουν στα πιο σκοτεινά μέρη του ανθρώπινου μυαλού. Μουσικά, φέρνουν στο τραπέζι ένα δυνατό μείγμα διαφορετικών μεταλλικών στυλ. Ακούγονται επιρροές από death metal, black metal, thrash metal, ακόμα και power metal. Το άλμπουμ θα είναι self released. Έχουν ήδη συνθέσει το τρίτο τους άλμπουμ και ψάχνουν δισκογραφική για να το κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον!

BAND:  

Φωνητικά Anthony Vryko Hodju
Μπάσο Dr. Wolfram

Lead κιθάρες Pete Bay
Κιθάρες
Jason Rayon
Ντραμς
Szilard de la Costa  


Spotify: https://open.spotify.com/artist/1vccpgnV9WAXZJ6P0eeJ6N

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.