Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 09:56

Play out: Αυλαία στην Κρήτη για τον Παναιτωλικό – Ποικιλία στα σκορ με ΟΦΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ κλείνει την φετινή σεζόν της Super League ο Παναιτωλικός.

Η προαναγγελία της Super League:

Απίστευτη ποικιλία στα σκορ έχουν οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις της Κρήτης, αφού σε σύνολο δέκα αγώνων έχουν υπάρξει 9 διαφορετικά σκορ και μόνο το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ έχει τρεις εμφανίσεις.

Ο Παναιτωλικός είχε χτίσει ένα σερί με τρεις διαδοχικές νίκες στο Ηράκλειο από τις 22 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2022, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Κρήτης πήρε δύο νίκες και μια ισοπαλία στο Αγρίνιο, ενώ επικράτησε με 1-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Β’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στις τρεις από τις τέσσερις χρονιές που έχουν διεξαχθεί τα Super League Playouts και σε καμία δεν έχει υπάρξει νίκη γηπεδούχου. Στα δύο ματς που έχουν γίνει στην Κρήτη υπάρχει μια ισοπαλία και μια νίκη του Παναιτωλικού, ενώ στην περσινή διαδικασία ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 στο Αγρίνιο.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 18-10

Με απουσίες η τελευταία αποστολή της σεζόν

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν της Super League.

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή.

Απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ταμπίτζε και Μλάντεν, ο ανέτοιμος Οικονόμου, (επιβαρυμένος στα προηγούμενα παιχνίδια καθότι έπαιζε με ενέσεις) καθώς και οι Σενγκέλια, Χουάνπι, Μπαλντασάρα, Στάγιτς, Μπάμποκ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 587 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.