Τετάρτη, 29η Μαίου 2024  12:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:06

«Σ’αγαπάω ναι»: Εντυπωσιάζει το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα νέο-τραγούδι-έκπληξη έκανε δυναμικό δισκογραφικό come back ο Δημήτρης Γιώτης.

Πιο ανανεωμένος από ποτέ ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής επέστρεψε με νέο single που έχει τίτλο «Σ’αγαπάω ναι» και το οποίο απ’ ότι φαίνεται έχει συστατικά μεγάλης επιτυχίας.

Κι αυτό γιατί στις πρώτες 10 ημέρες από την κυκλοφορία του στο Spotify φιγουράρει στο Νο 37 της σχετικής λίστας, δίπλα σε μεγαθήρια της μουσικής βιομηχανίας.

Το νέο χορευτικό τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη, το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip είναι σε μουσική και στίχους του ίδιου του τραγουδιστή και του Δημήτρη Κωστόπουλου, ο οποίος ήταν ο μαέστρος του γνωστού ερμηνευτή στο «Μουσικές & Χρώματα», όπου ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε για 6,5 μήνες με τεράστια επιτυχία.

Το single «Σ’αγαπάω ναι» είναι προπομπός του ολοκληρωμένου cd που ετοιμάζει ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής, στο οποίο θα υπάρχουν δυνατές υπογραφές, όπως αυτή του θρύλου του πενταγράμμου, Χρήστου Νικολόπουλου.

Παράλληλα ο Δημήτρης Γιώτης προετοιμάζεται για τη μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.

Το «Σ’αγαπάω ναι» κυκλοφορεί από την Orion Music.

Διαβάστηκε 206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.