Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  2:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:43

Κάλεσμα σε Εθελοντική Αιμοδοσία την Μ. Τετάρτη στο Αγρίνιο (Μ. Τετ 1/5/2024 09:00-14:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Την Μ.Τετάρτη 1η Μαίου 2024 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει Αιμοδοσία και Συλλογή Δειγμάτων στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Με αφορμή την δράση αυτή ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου  θέλοντας να  δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο  δηλώνει  την στήριξη του ,συμμετέχει  σε αυτή την προσπάθεια στέλνοντας   το δικό του μήνυμα προς την κοινωνία ότι όλοι πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις ,να τις στηρίζουμε, να συμμετέχουμε και να ενθαρρύνουμε τους συμπολίτες μας που τις οργανώνουν και τις πραγματοποιούν.

ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Για την προσωρινή Διοικούσα επιτροπή


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν . Γραμματέας

 

Κωστίκογλου Σωκράτης                  Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 234 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.