Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  2:58 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:40

Θετικός στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή των Βαϊων ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου (ΣΕΕΔΑ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η λειτουργία της τοπικής μας αγοράς για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την Κυριακή των Βαίων δικαιώνει απόλυτα την πρόταση του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου που έγκαιρα είχε ανακοινώσει περιλαμβάνοντας στο φετινό προτεινόμενο εορταστικό ωράριο του Πάσχα και το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή των Βαίων .

Το καταναλωτικό κοινό της Πόλης και της Περιοχής μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου μας ,το οποίο κυκλοφόρησε στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους μαζί με τις οικογένειες του,  επισκέφθηκε τις τοπικές επιχειρήσεις και έκανε τις αγορές του  συνδυάζοντας την ηλιόλουστη ημέρα με την ανοιχτή αγορά.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη πόσο σημαντική είναι για την ζωντάνια της πόλης η λειτουργία της τοπικής μας αγοράς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και φίλους καταναλωτές για την στήριξη τους για ακόμη μια φορά και να τους καλέσουμε να πράξουν το ίδιο και την Μ. Εβδομάδα επιλέγοντας τις τοπικές επιχειρήσεις της Πόλης μας.

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία και ευημερία!!!

Για την προσωρινή Διοικούσα επιτροπή


Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν . Γραμματέας

  

Κωστίκογλου Σωκράτης                    Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.