Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  8:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 00:26

Γιώργος Λιάβας: «Μετά την ήττα από τον Βόλο, το ίδιο βράδυ, ανανέωσα με τον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Αχελώο μίλησε ο πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν, Γιώργος Λιάβας, αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, τονίζοντας το εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων κάτι που απέδωσε στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Ο Γιώργος Λιάβας αποκάλυψε ότι μετά την ήττα από τον Βόλο και παρά την στεναχώρια που υπήρχε, εκείνο το βράδυ υπέγραψε την ανανέωση του νέου του συμβολαίου, δείχνοντας την πίστη στην ομάδα και τους συμπαίκτες του για την επίτευξη της παραμονής.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε, διευκρινίζοντας ότι δεν ήθελε να φύγει χωρίς ο Παναιτωλικός να πάρει κάποια χρήματα, από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος, ανταποδίδοντας τη στήριξη που έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους του Συλλόγου.

Επιπρόσθετα, αποκάλυψε ότι προτιμάει να αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δύο πρώην συμπαίκτες του Άγγελο Τσιγγάρα και Αλέξανδρο Μαλή που αποτελούν παρελθόν από τον Παναιτωλικό, με τον ίδιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Σχολίασε τη συγκλονιστική παρουσία και στήριξη του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαιτέρως την πρωτόγνωρη εμπειρία στην Καισαριανή, απάντησε στο τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν και έκλεισε τη συνέντευξη με τους μελλοντικούς του στόχους και το όνειρο συμμετοχής στην Εθνική Ανδρών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, του Γιώργου Λιάβα, στον “ΑΧΕΛΩΟΣ TV” και τον Αλέξανδρο Κουτσιούμπα.

acheloostvnews.gr

Διαβάστηκε 920 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.