Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 10:39

Γενική Συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ. για τον Λογοτεχνικό και Φιλολογικό Όμιλο «Κωνσταντίνος Χατζόπουλος» (Τετ 20/11/2019 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλολογικού & Λογοτεχνικού  Ομίλου «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο  ESPERIA   Αγρινίου, στις 20 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7η βραδινή, με θέματα:
1. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή  εκλογών.
2. Απολογισμός Πεπραγμένων  2016-19 του απερχόμενου Διοικητικού     Συμβουλίου(Δ.Σ.) και  Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής(Ε.Ε.).
3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Οι υποψηφιότητες των μελών για το  Δ.Σ. και την Ε.Ε. πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 13η Νοεμβρίου 2019, είτε με γραπτό αίτημα στα Γραφεία του Ομίλου (Παναγοπούλου 1, 2ος όροφος) είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του υποψηφίου  (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο).
Παρακαλείσθε  να συμβάλλετε  στην επίτευξη  απαρτίας την πρώτη ημερομηνία (20-11-2019), ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη.

Η Πρόεδρος: Βασιλική Μαραγιάννη                       

Ο Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Δρέλλιας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1058 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.