Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 10:15

Η μουσική παράσταση «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης» με την Μαρίζα Κωχ και την Νένα Βενετσάνου στην Αμφιλοχία (Τετ 31/7/2019 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο σημαντικές ερμηνεύτριες και τραγουδοποιούς την  Μαρίζα Κωχ και την Νένα Βενετσάνου, φιλοξενεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 9:30  το βράδυ στην Αμφιλοχία

και σ΄έναν υπέροχο αύλειο χώρο (πρώην ΠΙΚΠΑ) το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης "ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ".

Οι δύο καλλιτέχνιδες συναντιούνται  με αφορμή το βιβλίο «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης», την πρόσφατη αυτοβιογραφία της Κωχ σε ένα  μουσικοθεατρικό αναλόγιο, που αποτελείται από δύο μέρη.

Στο α΄ μέρος η Βενετσάνου θα διαβάσει ορισμένα μέρη, συνοδευόμενη από τον Αντώνη Σκαμνάκη στη βιόλα ντα γκάμπα,

ενόσω η Κωχ θα κάνει τους βοκαλισμούς της. Ενδιάμεσα θα υπάρχουν αποσπάσματα και από τραγούδια με τις δυο τους σαν μουσικές γέφυρες στην αφήγηση.

Στο β' μέρος, οι δύο γυναίκες δημιουργοί θα παρουσιάσουν τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους:

Από τη δημοτική παράδοση («Σ'τό'πα και σ'το ξαναλέω», «Δεν ειν' αυγή να σηκωθώ») μέχρι τον «Κύκλο Καββαδία» της Κωχ και τις «Πόλεις του Νότου» ή το «Καφέ Γκρέκο» της Βενετσάνου. Εδώ ο Σκαμνάκης θα τις συνοδεύσει με την κιθάρα, τα κρουστά και τις λούπες του. 

Είσοδος 7 Ευρώ. Εισιτήρια στο Βιβλιοπωλείο Planus – Αφοί Χριστοδουλόπουλοι 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ

 

Διαβάστηκε 1257 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 12:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.