Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 11:59

Αγρίνιο: Εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Τετ 20/3/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη  20 Μαρτίου στις 6:30μ.μ. στα γραφεία του Κέντρου (Δ.Γληνού 1).

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2014-2020", συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχει ως στόχο να αποτελέσει τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούνται για την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Το  παράρτημα Ρoμά  παρέχει  εξειδικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σχέση με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα-στόχος, με σκοπό την αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και την πλήρη κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχιση του έργου της Δομής, που αποτελεί το νέο δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας για τις  ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ,που υλοποιείται στο Δήμο Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.