Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 17:33

Αγρίνιο: Blues Bash (Παρ 18/1/2019) και «Συνεπιβάτες» (Σαβ 19/1/2019) στους «Διόσκουρους»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα βράδια Παρασκευής και τα Σαββατόβραδα, παίρνουν άλλο χρώμα στο Αγρίνιο. Οι «Διόσκουροι» φιλοξενούν δύο αγαπημένες τοπικές μπάντες, με blues και έντεχνη μουσική, δοσμένη εξαιρετικά από τα δύο καλλιτεχνικά σχήματα.

Οι Blues Bash εγκαινιάζουν με τη δεύτερη παρουσία τους την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο χώρο των «Διόσκουρων», μια σταθερή εβδομαδιαία ημέρα ξένης μουσικής στο μαγαζί.

Ο καταπληκτικός Σπύρος Μπάρλας στη φωνή και στη φυσαρμόνικα, ο Μάκης Φεγγούλης στα drums, ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Νίκος Ζαρκαλής στο ηλεκτρικό μπάσο θα μας ταξιδέψουν με blues και funk jazz ρυθμούς.

«Έχει ήδη αποδειχτεί ότι το Αγρινιώτικο κοινό ανταποκρίνεται και στο είδος και στους καλλιτέχνες μας που δίνουν κανονικό σόου με τη φυσαρμόνικα, τα drums και την κιθάρα. Η αφίσα που έφτιαξε ο Μάκης Φεγγούλης με την πλειάδα των καλλιτεχνών του παρελθόντος , αποδίδει περίπου αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε μαζί με τους Blues Bash και γιατί όχι μαζί και με άλλους φίλους. Να παρουσιάσουμε το είδος αυτό μουσικής όχι τυπικά αλλά σε έναν ζωντανό χώρο εστίασης, με μενού, αλκοόλ και ανθρώπους να διασκεδάζουν», λένε οι άνθρωποι των «Διόσκουρων».

«Μια βόλτα στα τραγούδια» και συγκεκριμένα στα έντεχνα τραγούδια με τους «Συνεπιβάτες» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στους «Διόσκουρους»

«Οι «Συνεπιβάτες» γνωστοί και αγαπητοί χρόνια στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι στο έντεχνο τραγούδι, είναι μια ζωντανή απόδειξη μιας πολύ καλής υποδομής στη μουσική Παιδεία της περιοχής, που πηγάζει από καθαρό έρωτα για την τέχνη, η οποία στηρίζεται προφανώς και από τον ίδιο τον κόσμο που έχει επιβάλει τα live σχεδόν παντού.  Πολλοί καλλιτέχνες, αρκετά σχήματα, κάποιες πολύ καλές φωνές.

Οι «Συνεπιβάτες» εκπροσωπούν επάξια όλο αυτό το ρεύμα δραστηριότητας», μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι των «Διόσκουρων» που καλούν όλους να απολαύσουν τις μουσικές βραδιές που ετοιμάζουν.

Φωτογραφικό υλικό από live των Blues Bash στους «Διόσκουρους»

 

Διαβάστηκε 493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.