Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:25 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 19:02

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου - Αντιρρίου , στο ύψος του ΚΤΕΛ Αγρινίου (Τετ 19/12/2018 14:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας  έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν  τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση,η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων . Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνανθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπροσώπους των φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβριου 2018, στις 14:30 στην Εθνική Οδό Αγρινίου - Αντιρίου , στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

 

Διαβάστηκε 464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.