Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 21:24

Ημερίδα: Κύκλος Αστικού Νερού – Ενέργειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την πηγή στον τελικό καταναλωτή και επιστροφή στο περιβάλλον.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Κύκλος Αστικού Νερού – Ενέργειας: από την πηγή στον τελικό καταναλωτή και επιστροφή στο περιβάλλον, ΚΥΚΛΟΣ ΝΕΡΟΥ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG Balkan-Mediterranean, η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, διοργανώνει ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου αύριο Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι πιλοτικές δράσεις που υλοποιήθηκαν από τους εταίρους του προγράμματος και οι προτάσεις πολιτικής για την τιμολόγηση του νερού, την αποδοτικότητα του νερού και την εξοικονόμηση ενέργειας στα δίκτυα της ύδρευσης.

Λόγω των έκτακτων μέτρων εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 251 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.