Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 20:56

35 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ρομά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύντομα η πρόσκληση για την Δράση του Υπουργείου Οικονομίας

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ και ΤΣ έχουν σχεδιάσει και σύντομα θα εκδώσουν πρόσκληση για μία Δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των Ρομά.

Σύμφωνα με τους όρους της Δράσης που έχουν ήδη εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στον οικισμό Κιμμερίων της Ξάνθης, ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης θα είναι 35 εκ. ευρώ και θ’ απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο της μεταποίησης και των υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε ποσοστό ως και 70% επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν σε εκσυγχρονισμό εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, επαγγελματικά οχήματα, μισθολογικό κόστος για την πρόσληψη νέου προσωπικού.

Η Πρόσκληση θα δημοσιευτεί το αμέσως επόμενο διάστημα από την Ειδική Γραμματεία του ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία» του ΕΣΠΑ 2013-2020.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 512 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.