Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 20:21

Έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Αστακό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ποστάρισμα στο Facebook του κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη, Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) στον Αστακό και δίνει τα εύσημα στον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό μας δημοσίευμα τον Φεβρουάριο του 2020 (δείτε εδώ) και θέλουμε να συμπληρώσουμε την γνώση μας, ότι σημαντική συμβολή στο θέμα, είχε και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Πάνος Παληογιάννης.
Δείτε το ποστάρισμα του κ. Δημητρογιάννη:
Πηγή: Facebook.
«Από τη σημερινή παρουσία μου στην έναρξη λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στον Αστακό!
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πετύχαμε επιτέλους τη λειτουργία ενός έργου που παρέμενε σε αδράνεια για χρόνια.
Ενός έργου που δίνει μεγάλη λύση στο πρόβλημα των απορριμάτων της περιοχής του Ξηρομέρου, καθώς θα μεταφορτώνει και θα συμπιέζει 15 τόνους σκουπιδιών ημερησίως!
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την τάχιστη περιβαλλοντική διαδικασία και τη στήριξη του όλου έργου!
Ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμαρχο Ξηρομέρου για την άψογη συνεργασία και την προσπάθειά του.
Λύσεις υπάρχουν, από όλους για όλους!»
 
Διαβάστηκε 483 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.