Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 19:31

Συμμετοχή της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στην δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας   με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, συμμετέχει στην Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης, την Τρίτη 7 Απριλίου,

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του αγώνα των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ συμμετέχει στην Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης , την Τρίτη 7 Απριλίου ,ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στην ημέρα δράσης που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου, με παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση και στη συνέντευξη τύπου.

Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κατσίφας Βαγγέλης Τσούκας”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 877 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.