Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 00:50

Κορονοϊός: Δίνουν το 50% του μισθού τους και οι διοικητικοί δικαστές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μισό τους μισθό για δύο μήνες θα καταθέσουν οι διοικητικοί δικαστές σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Την απόφαση έλαβε η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Αναλυτικά η απόφαση που πήραν οι διοικητικοί δικαστές

Αριθμός απόφασης 1/2020
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
της  Ολομέλειας των Δικαστικών Λειτουργών
της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας
των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων

Στην Αθήνα, σήμερα στις 2 Απριλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00΄, η Ολομέλεια των Δικαστικών Λειτουργών της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, αποτελούμενη από τους: 1) Δημήτριο Κωστάκη, Γενικό Επίτροπο, 2) Ιωάννη Συμεωνίδη, Επίτροπο, 3) Παναγιώτα Τσατσάνη-Αντιπάτη, Αντεπίτροπο και 4) Παρασκευή Καρκατζού, Αντεπίτροπο, συνήλθε, κατόπιν προσκλήσεως του Γενικού Επιτρόπου, στο γραφείο της (209), στο επί της οδού Λ. Ριανκούρ αριθ.85 κτίριο του δικαστικού μεγάρου των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών (Λ. Ριανκούρ αριθ.85-87), με την παρουσία του εκτελούντος χρέη Γραμματέως Αθανασίου Κοντού, Προϊστάμενου Διεύθυνσης της Γραμματείας της Γενικής Επιτροπείας, και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να καταβάλουν όλα τα μέλη της, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19, στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, το πενήντα τοις εκατό (50%) των αποδοχών τους των μηνών Μαΐου και Ιουνίου 2020.

newsit.gr

Διαβάστηκε 530 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.