logo small for menu

  • Simple Item 1
  • 1
Τετάρτη, 21η Οκτωβρίου 2020, 7:27 μμ
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:16

Μάρμαρα ΣΑΜΨΩΝ. Η παράδοση συνεχίζεται με την 3η γενιά…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τις εταιρείες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθότι η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει πριν πενήντα ολόκληρα χρόνια. Μάρμαρα ΣΑΜΨΩΝ. Συνώνυμο με την ποιότητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Για την εταιρεία μίλησε από την διάδοχη γενιά (3η τον αριθμό) η Έρη Σαμψώνα, που συνεχίζει την παράδοση με τον αδελφό της Παντελή, από τον πατέρα με τους θείους της. Η ίδια μίλησε με την Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr


samson ae marmara 29

samson ae marmara 12

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς;

Είμαι η Έρη, κόρη του Δημητρίου Σαμψώνα. Είμαι σύζυγος του Νικολάου Σακαπέτη, γεωπόνου και μητέρα 2 παιδιών. Εργάζομαι στην επιχείρηση ανελλιπώς τα τελευταία 22 χρόνια.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρεία κ΄ από ποιούς;

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον παππού μου Παντελή Σαμψώνα πριν από 50 χρόνια. Στη συνέχεια οι γιοί του Δημήτρης, Γιώργος, Χρήστος κ΄ Παναγιώτης την ανέπτυξαν σε βιομηχανία-σχιστήριο μαρμάρου με την επωνυμία ΣΑΜΨΩΝ ΑΕ με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα κ΄το εξωτερικό.

samson ae marmara 28

Προτομή του ιδρυτή της επιχείρησης Παντελή Σαμψώνα στην είσοδο του εργοστασίου

samson ae marmara 08

Ο Δημήτρης (Τάκης) Σαμψώνας με ένα έργο γλυπτικής που μόλις ολοκλήρωσε

Ποιοί είναι οι λόγοι που συνεχίζετε με τον αδερφό σου Παντελή το αντικείμενο της οικογένειά σας;

Ο κύριος λόγος είναι η αγάπη μας για το μάρμαρο σε συνδιασμό με την γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας. Οι υποδομές υπάρχουν, οι πελάτες μας εμπιστεύονται και το όνομά μας είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικοδομή. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα κάναμε κάτι άλλο. Με την αγάπη και την στήριξη των προηγούμενων γενιών συνεχίζουμε.

Η κρίση επηρρέασε το αγοραστικό σας κοινό ;

Σαφώς μας επηρρεάσε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό όπως και όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την οικοδομή. Όμως τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε η δουλειά να ανεβαίνει και πάλι και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον.

Τι απαντάτε στις φήμες ότι η ΣΑΜΨΩΝ ΑΕ κλείνει;

Αυτό ακούγεται πολλά χρόνια. Σας διαβεβαιώνω ότι η ΣΑΜΨΩΝ ΑΕ δεν έχει σταματήσει ούτε μια μέρα την λειτουργία της. Όπως είπα προηγουμένως η κρίση μας επηρρέασε βαθιά και αυτό μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε μείωση του προσωπικού μας και κλείσιμο του τμήματος σχιστηρίου. Πλέον έχει δοθεί βαρύτητα στη λιανική πώληση. Ίσως με το κλείσιμο του σχιστηρίου κάποιοι θεώρησαν ακούγοντάς το ότι κλείνει η εταιρεία.

Τι μορφή έχει σήμερα η εταιρεία σας;

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι σε μεταβατικό στάδιο. Ο πατέρας και οι θείοι μου έχουν συνταξιοδοτηθεί και στους επόμενους μήνες απλώς θα αλλαξει η επωνυμία θα κρατήσουμε την επιχείρηση εγώ με τον αδερφό μου Παντελή.

samson ae marmara 09

Πόσο εύκολο είναι το επιχειρείν για μια γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα;

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι οι γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα πρέπει να καταβάλλουν διπλάσια προσπάθεια. Όσον αφορά τους προμηθευτές στις νεές συνεργασίες θεωρούν πως είναι εύκολο να στείλουν ελαττωματικά προϊόντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγκάζομαι να γίνω πιο σκληρή και απότομη. Όπως και κάποιοι πελάτες που ενώ με βλέπουν ρωτούν «αν είναι καποιός εδώ να μας εξυπηρετήσει;» Όμως υπάρχουν αντίστοιχα προμηθευτές που με «προσέχουν» περισσότερο και πελάτες που λόγω της γυναικείας προσέγγισης και γούστου χαίρονται και με εμπιστεύονται. Τώρα πια,μετά από τόσα χρόνια στο χώρο αυτό πιστεύω πως έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με το παραπάνω.

samson ae marmara 14

samson ae marmara 15

Ποιά είναι τα προϊόντα που εμπορεύεστε;

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μάρμαρα και γρανίτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με την Stone genesis, Hanstone, Aφοί Α.Σολωμονίδη και αποκλειστικά με την Ιταλική εταιρεία «Quarella» σε τεχνητά μάρμαρα και Quartz (τεχνογρανίτες) καθώς επίσης και Corean. Μεγάλη ποικιλία θα βρείτε σε φυσικά πετρώματα (ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ) σε προκάτ και ενεργειακά τζάκια (ΖΕΛΙΟΣ κ΄ ΚΡΑΤΚΙ), πλακάκια ΑΒΜ και αξεσουάρ κουζίνας κ΄ μπάνιου (FRANKE-PYRAMIS). Ακόμη διαθέτουμε όνυχες σε εντυπωσιακά χρώματα. Όλα τα προϊόντα μας βρίσκονται στον στεγασμένο χώρο του εργοστασίου μας.

Τι θεωρείτε ότι σας κάνει να ξεχωρίζετε;

Η προσέγγιση και το ενδιαφέρον σε κάθε δουλειά μας. Φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε τον χώρο πριν καταλήξουμε σε υλικό και σχέδιο. Σε πελάτες που δεν έχουν διακοσμητή, πάντα προτείνουμε διάφορες επιλογές ώστε να έχουμε σωστό αποτέλεσμα στην τιμή και την ποιότητα που μας ζητούν. Η εξειδίκευση μας για παράδειγμα φαίνεται στις κουζίνες με μεγάλη επιφάνεια,που παραδίδουμε. Είμαστε η μόνη εταιρεία που τοποθετούμε σε απόλυτη ευθεία την «πλάτη» στους πάγκους κουζίνας δίχως εγκοπές και χωρίς να φαίνονται οι ραφές. Ακόμη το τμήμα γλυπτικής που διαθέτουμε παραδίδει μοναδικής ομορφιάς δημιουργίες. Τέλος, η μεγάλη ποικιλία σε τιμές και χρώματα ώστε να μπορούν όλοι οι πελάτες να χρησιμοποιούν τα υλικά μας προσφέροντας φινέτσα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

samson ae marmara 13

samson ae marmara 16

Τι μήνυμα θα στέλνατε στους υποψήφιους πελάτες που ανακαινίζουν ή κατασκευάζουν αυτή την στιγμή;

Θα χρησιμοποιήσω μια κινέζικη παροιμία «βαδίστε στον χώρο μας και ας μείνουν μόνο τα χνάρια απ’τα παπούτσια σας». Με μια επίσκεψη τους στο χώρο μας θα διαπιστώσουν ότι η σχέση ποιότητας κ΄ τιμής που προσφέρουμε, είναι άκρως ανταγωνιστική.

Η εταιρεία σας έχει κοινωνική προσφορά;

Ανέκαθεν η οικογενειακή μας επιχείρηση ήταν ευαισθητοποιημένη και παρούσα στην τοπική κοινωνία. Σε πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις ήμασταν χορηγοί, σε συλλόγους ατόμων με αναπηρία, σε ομάδες μπάσκετ και πρόσφατα προσφέραμε μαρμάρινες δημιουργίες σε bazzaar για φιλανθρωπικό σκόπο.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΣΑΜΨΩΝ Α.Ε. - Βιομηχανία Μαρμάρων

Διεύθυνση: 6ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου, Αγρίνιο
Τηλ.: 26410 51751 - 50320, Fax: 26410 50390
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook page: Sampson SA


samson ae marmara 11


Για την εταιρεία ΣΑΜΨΩΝ Α.Ε. δήλωσαν:

Από την εταιρεία Αφοι Γ. Τερνενόπουλου & ΣΙΑ Ο.Ε. που εδρεύει στην Κοζάνη μιλήσαμε με τον κο Γιάννη Τερνενόπουλο ο οποίος μας δήλωσε: «Ναι, είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με την Έρη και τον Παντελή Σαμψώνα. Οι γονείς μας συνεργαζόνταν από παλιά. Ομολογώ ότι περίμενα πώς και πώς να γνωριστούμε και εμείς, τα παιδιά και ήρθα στο Αγρίνιο γιατί ανυπομονούσα. Είχαμε και έχουμε μια άψογη συνεργασία 40 χρόνων.»

Από την εταιρεία «Γαλάνης» που εδρεύει στο Ναύπλιο μιλήσαμε με τον κο Θανάση Γαλάνη οποίος μας δήλωσε: «Έχουμε μια συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια, αρχίζοντας από τους γονείς των παιδιών και τώρα συνεχίζουμε με την Ερη και τον Παντελή. Υπάρχει ειλικρίνεια συνέπεια και καλή συνεργασία. Μακάρι όλοι οι συνεργάτες στην δουλειά μας να ήταν σαν τα παιδιά αυτά.»


Φωτό με μαρμάρινες κατασκευές σε διάφορα σημεία του σπιτιού

 

samson ae marmara 03

samson ae marmara 04

samson ae marmara 07

samson ae marmara 05

samson ae marmara 02


Φωτο απο το εργοστάσιο

samson ae marmara 06

samson ae marmara 01

samson ae marmara 17

samson ae marmara 18

samson ae marmara 19

samson ae marmara 20

samson ae marmara 21

samson ae marmara 22

samson ae marmara 23

samson ae marmara 24

samson ae marmara 25

samson ae marmara 26

samson ae marmara 27

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 26755 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 15:31
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AgrinioBestOf.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033

Προσθήκη σχολίου

Οι διαχειριστές της παρούσας Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιοποιούν ή οχι τα σχόλια σας. Θα δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια που τηρούν τους κανόνες της ευπρέπειας και καλής συμπεριφοράς. Κατά προτίμηση προτιμήστε να γράφετε Ελληνικά.

Τελευταία Άρθρα στην ίδια Ενότητα

Τελευταία Άρθρα απο όλες τις Ενότητες

eklogesdytika banner final

FRIGO TOOLS BANNER SIDE

25 SECONDS CAFE

kostopoulou

mpalotis banner

COFFEE SIR

magnitaki

grivaswines

mpampatsikos

dimitra greka

manikas

wineoutlet banner 300x180

vivlio life

fit ems gym

agrinio kathariotita 2

agrinio kathariotita 1

ESA AGRINIOY sthrizoyme thn topikh agora

xamogelo Banner 350x200 gamos vaptisi

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα που ενδιαφέρουν

Υγεία & Ομορφιά
Αιτωλοακαρνανία. Ένας τόπος φιλημένος απ'τον Θεό. Ας τον γνωρίσουμε !!!

Προτεινόμενα

  • 1