Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 18:27

Αλλαγή χώρου εκδήλωσης του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ (13/6/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για λόγους οι οποίοι έχουν να κάνουν με την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το απόγευμα, η προγραμματισμένη εκδήλωση λήξης των ενηλίκων τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα αλλάξει τοποθεσία .
Συγκεκριμένα η εκδήλωση αντί του αύλειου χώρο των καπνοθηκών Παπαστράτου τελικά θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα, δηλαδή σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Αγρινίου.
«Ζητάμε την κατανόηση όλων αλλά η αλλαγή αυτή κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί ομαλά και χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την συμμετοχή και την παρουσία όλων των συντελεστών της.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους το βράδυ στις 21:00 στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ«, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 1854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.